Celler Manyé i Fortuny

Som una família vinculada des de fa generacions al camp de Tarragona, terra llargament associada a l'elaboració i la cultura del vermut.

La història del celler es remunta al 1940. Llavors Estanislao Manyé i Feliu començà a anar a Tarragona amb el carro a vendre el vi de la seva pròpia collita. Més endavant, va deixar la terra per dedicar-se exclusivament a comprar el millor vi dels veïns i oferir-lo a la capital. Així que comprant i venent, i fent els primers litres de vermut, va passar el llegat a la segona generació, que es va consolidar i ampliar. 

Ara som la tercera generació els qui hem afegit l'elaboració d'escumosos i hem incidit en la producció del nostre vermut clàssic, el que cada vegada més gent valora. 

Mosaic de la Medusa

El cap de la Medusa és l'emblema central d'un mosaic romà inspirat en el mite de Perseu, que va ser trobat el 1848 als terrenys de la pedrera del port de Tarragona i que actualment es troba la Museu Nacional Arqueològic.

Símbol de la Tarraco romana, la Medusa dona nom i imatge al nostre vermut. Una imatge moderna però que s'enllaça amb la història i la cultura de la nostra terra.