Cellers Manyé Fortuny

Tercera generació

El vermut Medusa és, junt amb el vi, el producte que més anys ha acompanyat la nostra família. La fórmula ve dels nostres avis. Ells la van idear, retocar i polir fins arribar a ser la mateixa que treballem nosaltres avui dia. És per això que diem que és un vermut clàssic, fet com a l’antiga.

Per la seva elaboració triem sempre productes de qualitat, des del vi fins a l’últim botànic present en la formulació, així mantenim una línia en el gust del vermut que ens caracteritza i alhora compromet.

A dia d’avui hem ampliat l’oferta amb el vermut Medusa Blanc i el vermut Medusa Reserva, així com els seus formats de presentació, a fi de satisfer els diferents gustos i situacions.

La Secuita

Les nostres arrels

Som una família vinculada des de fa generacions al Camp de Tarragona, terra llargament associada a l’elaboració i la cultura del vermut.

La història del celler es remunta al 1940, quan Estanislao Manyé i Feliu començà a anar a Tarragona amb el carro a vendre el vi de la seva pròpia collita. Més endavant, va deixar la terra per dedicar-se exclusivament a comprar el millor vi dels veïns i oferir-lo a la capital. Així, comprant i venent, va sorgir el celler on fer-hi els primers litres de vermut. Aquest fou el llegat que passaria a la segona generació, que es va consolidar i ampliar.

Avui, som la tercera generació els qui hem afegit l’elaboració d’escumosos i hem incidit en la producció del nostre vermut clàssic, que cada vegada més gent valora.

 

P10406242
medusa tarracobnrone

TARRACO ROMANA

El mosaic de la Medusa

El cap de la Medusa és l’emblema central d’un mosaic romà inspirat en el mite de Perseu, que va ser trobat el 1848 als terrenys de la pedrera del port de Tarragona i que actualment es troba la Museu Nacional Arqueològic.
Símbol de la Tarraco romana, la Medusa dona nom i imatge al nostre vermut. Una imatge moderna però que s’enllaça amb la història i la cultura de la nostra terra.

MEDUSA RESERVA

Producte més valorat

Després d’un any a la bota, l’evolució tant de les aromes com de la dolçor, arriba a un punt òptim. Sabors de fruita confitada, d’espècies, de xocolata i de cafè. És un vermut ric en matisos i complex en els detalls.

BG75RVA2

Varietats

Vermuts

  • Vermut Medusa Reserva
  • Vermut Medusa negre
  • Vermut Medusa blanc
  • Vermut Manyé

Varietats

Vins Medusa

  • Medusa negre
  • Medusa blanc

Varietats

Vins estaquirot

  • Estaquirot negre
  • Estaquirot blanc